Τα έγγραφα Γκιόλβα με τα Απόρρητα όπλα: Σάλπιγγα θανάτου και Μπέβαρτον!



Επειδή πολλοί αναγνώστες του UFOs & Aliens Truth Greek community απόρησαν για κάποιες δηλώσεις του διαχειριστή της ιστοσελίδας μας, για το όπλο του Γεώργιου Γκιόλβα, το «Ηχητικό κανόνι υπερχαμηλής συχνότητας» ή αλλιώς με το κωδικό όνομα «Σάλπιγγα θανάτου», που πολλοί ακούτε και κανείς δεν έχει δει ποτέ… ορίστε κάποια δυσεύρετα έγγραφα που το παρουσιάζουν (όπως μας στάλθηκαν από αναγνώστη μας).
Τα έγγραφα, όπως θα διαβάσετε, παρουσιάζουν το «Ηχητικό κανόνι υπερχαμηλής συχνότητας», το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας που πήρε γι’ αυτό ο Γεώργιος Γκιόλβας από το Υπουργείο Εμπορίου (σελίδα 1).
Το υπόμνημα με την περιγραφή και το πρώτο σχέδιο που κατέθεσε στο Υπουργείο Εμπορίου (σελίδες 2-6), αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι εδώ αναφέρει ότι οι γνώσεις αυτές μας δόθηκαν στην αρχαιότητα από εξωγήινα όντα (σελίδα 4)
Το τελικό σχέδιο του υπερηχητικού όπλου (σελίδα 7), το υπόμνημα της έγκρισης και της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (σελίδα 8).
Το υπόμνημα συνεργασίας ΕΑΒ και Γκιόλβα (σελίδα 9), το υπόμνημα από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης προς την ΕΑΒ για την ενίσχυση των ερευνητικών προγραμμάτων του Γκιόλβα (σελίδα 10).
Και τέλος μία φωτογραφία αλλά και ένα αρκετά αμφιλεγόμενο ...

Καλάς, οι Έλληνες των Ιμαλαΐων




Οι κάτοικοι της λευκής αυτής φυλής του Πακιστάν ισχυρίζονται πως είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κι ενώ τους τελευταίους μήνες στα chart των δημοφιλέστερων θεμάτων, ο τάφος της Αμφίπολης καταλαμβάνει κατά διαστήματα την πρώτη θέση, έχοντας αναστήσει τον θρύλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παγκόσμια ενθύμηση, σε κάποια από τα μέρη που εκστράτευσε ο μεγάλος στρατηλάτης, υπάρχουν πολιτισμοί που θεωρούν πως κατάγονται από τον Σικάντα Ραζάν - τον Μέγα Αλέξανδρο - και τους στρατιώτες του. Ένας εξ' αυτών είναι η φυλή των Καλάς που ζει στο Πακιστάν, οι θρύλοι της οποίας σχετίζονται με τον μέγαλο ηγεμόνα και τους στρατιώτες του, ενώ όλα τα μέλη της  θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονούς του.

Ρεπορτάζ : Νίκη Παπάζογλου

Οι Καλάς, είναι φυλή του ορεινού Πακιστάν και μέρους του Αφγανιστάν, η οποία ομιλεί δική της γλώσσα. Ο πληθυσμός της ανέρχεται περίπου στις 5.000 και παραδόξως, διαφέρει από τις γειτονικές φυλές, τόσο εθνολογικά, όσο και κοινωνιολογικά, αφού οι Καλάς είναι πολυθεϊστές εν μέσω τεραστίου μουσουλμανικού πληθυσμού.

Την διαφοροποίηση αυτή οι ίδιοι οι Καλάς την αποδίδουν στο γεγονός ότι έχουν ελληνική καταγωγή, όπως υποστηρίζουν, αφού θεωρούν τη φυλή τους μακρινή απόγονο των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η γλώσσα τους, ινδοευρωπαϊκής προελεύσεως, παρουσιάζει στοιχεία από τα Περσικά, τα Σανσκριτικά και τα Ελληνικά, με λέξεις στις οποίες κάποιοι γλωσσολόγοι εντοπίζουν κοινές...